Ajankohtaista

01.01.2016 - 18:38

Kannanhoidollinen susijahti

Jahti alkaa lauantaina 23.1.2016, mikäli valituksia EI ole sisällä hallinto-oikeudessa ennen valitusajan päättymistä. Päätösaika viivästyttää jahdin alkamista - sikäli mikäli että itä-suomen hallinto-oikeus pitää luvan ylipäätään lainvoimaisena.

Luvassa on mukana yhteensä 26 seuraa tai seuruetta ja kun jahtiin osallistuvien maksimimääräksi on rajattu 50 henkilöä, voitte laskea, että kaikki halukkaat eivät välttämättä pääse mukaan kerralla. Tuomo numeroi jollain tavoin ilmoittautuneet ja yrittää jakaa porukan silleen, että mahdollisimman moni halukas pääsee jahtiin osallistumaan - mikäli se ylipäätään pitkittyy yli ensimmäisen jahtiaamun. Laittakaa puhelinnumeronne Tuomolle, mikäli olette edelleen halukkaita! Tuomo ilmoittelee tekstarilla jahdin alkamisesta, kun siitä tulee tieto. Jos ja kun henkilö ei pääse jahtiin, ilmoitetaan seuraavalle. Periaatteessa sinne voi lähteä kerralla useampikin ukko paikalle, mutta mikäli se 50 on täynnä, niin joku jää jahdista ulos. Siinäpä tapellaan sitten paikalla, kuka se on.

Jälkiä saa katsella omalta toiminta-alueelta ja se on jopa toivottavaa. Jahti alkaa metsästyksenjohtaja Sauli Hassisen kutsulla, eli Saulille sitten joko Tuomon kautta tai itse ilmoittamalla tietoa, jos/kun elukat löytyy.

Jahdissa tulee käyttää hirviliiviä, tms. vastaavaa väritystä. Sekä haulikko että kivääri ovat sallittuja vehkeitä, tietenkin passipaikasta riippuen. VHF-puhelimien käyttö EI ole sallittua! Metsästyksenjohtaja vastaa kaikesta tarvittavasta tiedottamisesta, ei kukaan muu.

Jos jotain jäi sanomatta, tai joku asia askarruttaa, kysykää.

Tuomo Turunen, p. 0407394948

Takaisin